onsdag 4 maj 2011

Nu kan Flashback stängas ner

Hemligt toppmöte avslöjar virtuellt schengenavtal inom EU. Nya lagar kan stoppa nätforumet.

Medborgarrättsgrupper jämför planerna med Kinas censur av Facebook, Google och bloggar.
Det var i februari i år som EU:s ministerråd höll ett hemligt möte med det juridiska forumet, Law Enforcement Work Party (LEWP), angående "olagligt innehåll" på internet.
Enligt avtalet kan internetoperatörer i Europa komma att tvingas blockera detta ”olagliga innehåll". Vad som räknas som olagligt innehåll framgår dock inte.
Men den liberale bloggaren Henrik Alexandersson, HAX, har en föraning:
– Sådant som har med fildelning att göra, helt säkert. Utomeuropeiska spelsajter, förmodligen. Litauen kommer med säkerhet att vilja stoppa bögporr. Många politiker skulle vilja stoppa drogliberala internetsidor.
http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/562305-eu-vill-stanga-in-internet 

https://www.flashback.org/f248

Händer det något som är stort nog att hamna i tidningen eller där en kändis är inblandad dyker det nästan garanterat upp en tråd om det på Flashback.
Den som vill kan med några klick ta reda på det mesta som gömmer sig bakom kvällstidningarnas pixlade bilder och få en ordentlig dos skvaller på köpet. Man blir lätt beroende. Vill veta allt.
http://hd.se/it/taggat/2011/04/28/nar-allt-bagage-kan-bli-offentligt/

7 kommentarer:

  1. Man kan alltid hoppas att de nya lagarna går igenom!

    Så länge administratörerna och moderatorerna på pedofil- och nassesajten Flashback skiter i att ta något ansvar för innehållet och rensa bort inlägg som kränker andra människor, innehåller rasism, knarkannonser, pedofili, hatbrott, uthängningar av utvecklingsstörda som har förföljts och smygfotograferats vid gruppboenden av drägget på Flashback etc är det lika bra att lägga ned skiten!

    Vi andra borde bege oss ut med kameran och förfölja och smygfotografera drägget på Flashback och sedan hänga ut de jävla asen på nätet som pedofiler och nassar!

    SvaraRadera
  2. Vi måste döda så många av dessa jävla Flashback-drägg som möjligt! Att döda ett Flashback-drägg är inte värre än att krossa en fluga! Dom är inte människor!

    ("Mikas" hets mot folkgrupp på Flashback, men riktat mot Flashback-dräggen)

    SvaraRadera
    Svar
    1. skicka en kärnvapenmissil mot flashback

      Radera
  3. Här finns identiteten på ett av de kriminella dräggen Ulf Tommy Eriksson, Umeå,(alias Bepositive) på Flashback - http://stoppaflashback.blogspot.com/2011/09/ulf-tommy-eriksson-alias-moderator.html

    Någon borde göra ett hembesök hos det jävla peddot och utsätta honom för samma sorts "Totala yttrandefrihet" hans jävla polare har utsatt smygfotograferade utvecklingsstörda på gruppboenden för i den "Mongoloida bildtråden".

    Häng ut och förnedra de jävla asen på Flashback så mycket ni någonsin kan!

    SvaraRadera
    Svar
    1. häng ut uppgifter om alla moderatorer och administratörer
      som jobbar på Jan Axelssons kriminella sida.Släng gärna ut uppgifter om vad deras svenska och utländska servrar och kontor finns.Sen bjuder vi också på lite info om att Flashback dessutom driver ett anna kriminellt forum belowsurface,där inne så är många av jan Axelssons krmiminella medarbetare medlemmar,samt även de grövsta trollen är medlemmar på belowsurface,och lägg även ut uppgifter om att belowsurface har sitt högkvarter på kalvebode brygge 14 7 våningen ii köpenhamn i danmark hos nätoperatören net,one A/S

      Radera
    2. Varenda jävla administratörer och moderatorer och Jan Axelsson är en bunt inavlade pedofilmaffiagangsters.De borde själva få smaka på sin "yttrandefrihet",precis som de har utsatt många oskyldiga personer för sin jävla "yttrandefrihet", som i pedofilsajtens egna ögon går ut på att trakassera,förtala,hota folk och hänga ut folk med alla personuppgifter.Dessa jävla as borde, själva bli uthängd med bild och text,även deras hemadresser och telefonnummer skulle hängas ut till allmän beskådning.Sen skulle de bli ordentligt piskad,med minst 50 piskrapp var,de skulle tvingas att suga kuk som straff för att ha utsatt andra människor för sin "yttrandefrihet"

      Radera
  4. Eh??? ´har ni varit in på flashback?? skriv nått om att ni gillar att ha sex med minderåriga eller liknande och pröva vad det blir för respons på det så får ni se, kommer få fett mycket hat tillbaka det kan jag lova. Varför gillar ni inte flashback och varför kallar ni den pedofilsajt är det nått jag missat?

    SvaraRadera