fredag 25 februari 2011

Polisen hittar sprängmedel i raid på "mongoler MC". Hotade med ett gäng krig?

Berlin polisen hindrade en upptrappning i sista minuten medellång-rocker!

Nio medlemmar i "mongolerna MC" greps. I räder, hittade utredarna rörbomber, vilket sannolikt attacker på "Hells Angels" bör begåtts kan! BILD besvarade viktiga frågor till Berlins rockscenen.
Vilka är mongolerna? 


Bara sedan början av 2011 finns det en spin-off (17 medlemmar) i Berlin. Med all den makt de trycker in den kriminella verksamheten. Nästan alla människor kommer från tre stora familjer, som ofta drabbas av brott. Bland dem, kampsportare, kroppsbyggare och utkastare. Chef för trupperna i viss Omar R. (33) är. 


Varför fler och fler invandrare in vid Rocker klubb? 


För ungefär två år, den invandrade andel ökar på klubbarna. Speciellt stora familjer omfatta medlemmar i kriminella under täckmantel av en motorcykel klubb (MC) i syfte att utnyttja nya källor till pengar. Med en MC i bakgrunden, kan de dra på massor av medbrottslingar, makt och internationella kontakter. kan rida en motorcykel minst. 


Vem är vänner / fiender? 

 
För närvarande finns det 17 klubbar i Berlin med omkring 800 rockers. Fram till ungefär ett år sedan kämpade "Hells Angels och Bandidos. Det var upprepade skador, dödsfall. Nu nästan alla MCs lösa sina konflikter på det runda bordet. Distrikten är uppdelade. Endast "mongolerna" är undantagna. En Bandidos talesman: "Vi har och vill inte ha kontakt."
 

Hur man tjänar pengar rocker? 


Enligt den federala kriminalpolisen (BKA), agerar de i första hand med vapen och droger. Som en "laglig affärsverksamhet" de verkar Tattoo Studios, säkerhetsföretag, bordeller, fitness studios. Nyligen sprängde polisen en olaglig anabola steroider ring av Berlins "Hells Angels Turkiet". Den "mongoler MC" avsedd för rött ljus miljö, exempelvis på Oranienburgerstrasse (mitten). 


Om rocker klubbarna förbjudna nu? 


Under årtionden myndigheter försöker förbjuda vissa MCs. Hittills framgångsrika men endast vid enskilda lokala grupper. En landsomfattande förbud mot Hells Angels och Bandidos är utesluten. Berlin vill polisen men lämnar den lokala "mongolerna" grupp förbud som en kriminell organisation. 


Vilken roll spelar kvinnor? 


Enligt Michael Ahlsdorf, chefredaktör för "Bikers Nyheter," Efter decennier av arbete med MCs Jag vet vad en viktig roll att spela damerna där. Tillräckligt ofta, kastar de hela sällskapet. I vissa klubbar de talar om ens med höga politik. "

http://www.bild.de/BILD/regional/berlin/aktuell/2011/02/25/berliner-rocker-report/eskalation-im-rocker-milieu-verhindert.html 

 Rocker kriget i Berlin? Mongolerna ville blåsa mot Hells Angels med rörbomber i kraftsystemet
Mot fyra av de nio personer som gripits på igår i förhållande till den kriminella miljön Berlin Rocker, en domare i går utfärdade arresteringsorder kväll. De fyra männen i åldrarna 25 till 36 år anklagas för att ha utpressad tillsammans sedan i februari en 45-åringarna. 


Dessutom går den misstänkte i flera lägenheter i de arresterade staden, sköt fram bildandet av en kriminell organisation i samband med bildandet av en klubb i Berlin ("kapitel") i "mongoler MC".  


Utöver dessa påstådda brott männen är misstänkta för att ha begått brott mot vapen och sprängämnen lagen. Denna misstanke bekräftades i går middag, skapade som utredare av Commissariat att bekämpa brottslighet i Rocker statspolisen i lägenheten av en 33-årig misstänkt i Reinickendorf så kallade två funktionella rörbomber och andra sprängämnen. 

Enligt den nuvarande status av utredningar av de gripna påstods planerat att begå brott riktade till nackdel för en rivaliserande Berlin rock grupp, Hells Angels MC, användning av sprängämnen.
 

Berlin Polisen var tidigt medvetna om sedan slutet av 2010 släpps öppna och våldsamma tvist har blivit, och hade, efter gårdagens packad varningsetiketten på det straffrättsliga och organiserat förhållningssätt i denna grupp genomförde en omedelbar tillämpning av de kända bosättning adresser de misstänkta gärningsmännen.
http://www.stadtmorgen.de/allgemein/rockerkrieg-in-berlin-mongols-wollten-sich-gegen-hells-angels-mit-rohrbomben-an-die-macht-sprengen/9857.html 

1 kommentar:

  1. Det blir som vanligt! Så fort invandrarna blandar sig i leken så fördärvas allt och ofta blir förbud lösningen på problemet.

    Mvh Olav från skidåkande nation

    SvaraRadera