måndag 28 februari 2011

Börje Peratt om Svensk maffia Demokrati och maffia + svar på tal

Vad är värdegrunden för Peter Schjerva och Frihetspartiet? Var går gränsen för "acceptabla" brott mot mänskligheten?  Peter Schjerva ordförande för Frihetspartiet vars största väljarkår enligt Schjerva är bland bikers, har läst min artikel på Newsmill om "Hells Angels - demokrati och rättvisa?" och besvarat den med artikeln "Även bikers har demokratiska rättigheter".
Schjerva är mån om att försvara Frihetspartiets demokratiska rättigheter. Visst, det är bra att Schjerva deltar i debatten och redovisar var man står.

Det finns i Schjervas text ett engagemang och en vilja som är värd en applåd men det finns också ett innehåll som är skrämmande.
http://www.newsmill.se/artikel/2011/02/27/demokrati-och-maffia 


Peter Schjerva om Svensk maffia

Peratt vantolkar och förordar selektiv demokrati


Börje Peratt har tydligen väldigt svårt att läsa innantill och som regissör är det kanske inte så konstigt då han i sin normala yrkesutövning sällan behöver lyssna och ta in utan bara ge order till underlydande. Hela hans nya text andas hela vägen igenom en total oförmåga att tillgodogöra sig andras texter och innehåll. Ty på annat vis kan man knappast tyda den medvetna vantolkning av allt som jag uttalade i mitt genmäle.
http://www.newsmill.se/artikel/2011/03/01/peratt-vantolkar-och-f-rordar-selektiv-demokrati

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar