torsdag 24 februari 2011

Berlin: Medlemmar i Mongols MC har INTE motorcykelkörkort, men kör i bilar.



Översättning från tyska till svenska

Bakgrunden till polisinsatsen misstänks för att bilda en kriminell organisation, liksom en kränkning av sprängämnen lagen. Diesee utgångspunkter för undersökningen tycktes ha upprättelse, hittades i en lägenhet bredvid sprängämnen, två färdiga rörbomber. 

Grupperingen av rocker förrän i början av förra året i Tyskland tog tag och lokala kontor (kapitel) i södra Baden, Bremen och sedan januari 2011, stannar också i Berlin, har sitt huvudkontor i södra Kalifornien. Andra internationella kapitel finns i Australien, Italien och Mexiko. Den "mongoler MC" vårda en långvarig vänskap med Outlaws MC. 


de arabisktalande invånarna i den turkiska provinserna Batman och Mardin - - medlemmar rekryteras främst från arabiska stammar stora, till exempel, var det kapitlet grundades i Bremen av Mhallamiye.
Intressant detalj: Enligt information från Bremen, status "mongolerna MC" som en MC-klubb att ringa mer än till namnet, medlemmar har INTE motorcykelkörkort, men kör i bilar.

http://www.spreadnews.de/berlin-wohnungen-des-mongols-mc-durchsucht/117845/

Efter gripandena och bomba finner med mongolerna står organisationen förbudet. Övergången betraktas som dödsfiende i Hells Angels
Grandly meddelade att de hade att göra med våld Bandidos och Hells Angels-rockarna till området i tvisten. Nu har de flesta i gruppen bakom galler. Efter razzian i "mongolerna MC" domaren domaren beordrade på torsdagen för fyra Rocker vårdnad. Andra arresteringsorder är att följa. Påståendena
väger tungt: bildande av en kriminell organisation, grovt rån och brott mot lagen sprängämnen. Som tidigare rapporterats, hade 120 poliser på onsdag morgon, med stöd av en särskild arbetsgrupp, elva Rocker lägenheter i Reinickendorf, Charlottenburg, Spandau, stormade Brandenburg. Nio medlemmar arresterades.
Med de beslagtagna knivar och batonger, hade krafter väntat. Men de hittade sprängämnen och två hemmagjorda bomber rör upplevs även utredare med överraskning.
Utvärderingen av den bevisning som beslagtagits av det organ som ansvarar för gängkriminalitet division 4 i Statens kriminaltekniska kontoret varade hela natten. Den rocker var tvungen att lämna fingeravtryck och DNA-prov. Utan tillstånd, kan polisen hålla misstänkta i upp till 48 timmar. Genom torsdag eftermiddag hade ingen av männen har avskedats. Hittills har mongolerna särskilt märke i Bremen. För några månader sedan de kom till huvudstaden. Endast två veckor sedan, har mongolerna, ett tredje kapitel i södra Tyskland öppnas.


"Detta är den renaste dagis", sade förre presidenten mongolerna Bernhard Denzinger den Tagesspiegel. Fyra månader sedan, har han vänt sig bort besviken från gruppen. "Ingen av dem hade en motorcykel, och de har alltid gjort bara nonsens och stress." Medlemmarna vanor, som normalt är att tjänas genom åren har nyligen skickats ut "som i den gamla kläder." Med vad som menas med Denzinger rock erfarenhet som inte hade något att göra. Den krigsförklaring mot mongolerna i Berlin Rocker tävling han anser fräck och farlig. "Hur mycket intelligens någon som utmanar Hells Angels, har tusentals medlemmar i Tyskland?" Frågar han. Han uppskattar att det finns mongolerna, Tyskland är bara några månader.
I USA är "nationen mongolerna Motorcycle Club - grundades 1969 av Vietnam Veterans av spansktalande ursprung - som en av de mest brutala rockers föreningar. "Även Hells Angels rädsla mongolerna, säger Stephen K. Martin, prefekt, sa vid den amerikanska federala ATF i oktober vid det årliga höstmötet för den federala kriminalpolisen. Mongolerna torterade sina motståndare, var till och med mord skylls på Rocker klubben. Dessutom hade den rocker göra för att de mexikanska drogmaffian och gatugäng av unga latinos i Los Angeles, sa Martin. För dessa band hade mongolerna rekryterat många medlemmar. Enligt Martin finns det för närvarande 56 kapitlet i mongolerna i USA. De amerikanska myndigheterna säger upp till 850 mongolerna i landet, varav 600 i Kalifornien.
Den amerikanska justitiedepartementet kallas mongolerna på sin hemsida, "en extremt våldsam, laglöst motorcykelgäng." På 1980-talet har de rockklubb i södra Kalifornien fördrivna Hells Angels. Nu var mongolerna allierade med Bandidos och andra rockers föreningar som förekommer som alla fiender i Hells Angels. 2008 påstådda mongoliska skott i San Francisco den "president" i den regionala kapitel i Hells Angels, Mark "Papa" Guardado. Polisen använde en bounty på fem miljoner dollar från förövarna. Den påstådda tävlande stod då, men han nekade till att ha dödat Guardado. Som hämnd för död deras ledare var Hells Angels framför huset av en hövding för mongolerna exploderade tre bomber.
De amerikanska myndigheterna har infiltrerat mongolerna upprepade gånger med infiltratörer. Det mest spektakulära fallet är ATF officer William drottningen, som steg under pseudonymen "Billy St John" med mongolerna till kassören. Baserat på de bevis som samlats in av drottning i april 2000 totalt 54 mongoler greps.

http://www.tagesspiegel.de/berlin/polizei-kreuzt-den-kriegspfad-der-rocker/3879378.html

1 kommentar: