torsdag 20 januari 2011

"Vi kommer inte att lämna Amsterdam"

"Vi kommer inte att lämna Amsterdam", sade president Daniel Angel Uneputty militanta i klubbhuset vid HJE Wenckebachweg. Han har just fått veta att hans klubb har att lämna klubben skäl. 

Det statliga rådet, zonindelning av staden i går deklarerade oåterkalleligt. Motorcykeln är redan fyrtio år inom området och argumenterade mot zonindelningen certifikatet. Kommunen kan expropriera Angels nu tar detta förfarande troligen inte mer än ett år att slutföra.  

Enligt Daniel Uneputty det är ett politiskt ställningstagande. "Rådet vill att vi till varje pris väg. Rådman Van Poelgeest är inte beredd att tala med oss. Det finns intressen i spel av vissa personer i stadshuset. 

"Talesman Harold Bohne under skyttegravskrig som utkämpas med staden alla" konstiga saker "innan. "Vi hade kyrkan överens om att vi skulle få ett nytt klubbhus på samma plats, men detta ändrades plötsligt under 2004. ProRail hade också invändningar mot att bygga bostäder i närheten av spåret som över en natt transporter görs med farliga ämnen. 

Denna invändning de flyttade hastigt innan förhandsavgörande om skulle göras. Som du kan se vilka intressen spelar här. "Enligt ProRail detta påstående grundar sig på ingenting. "Vi kan göra överenskommelser om ytterligare åtgärder för att garantera säkerheten. Som är skild från den som sker mellan kommunen och Hells Angels, enligt taleskvinna Elles i skogen.  

Uneputy Bohne och föreslå att de övriga sju kapitlen av sin mc-klubb har en bra relation med den kommun där de är inhysta. "Ta Haarlem, där borgmästaren officiellt öppnas. Likaså sade Bohne med ett leende. Uneputty vill också ha normal kontakt med kommunen.  

"Vi har för länge sedan kastat ut rötägg här och är öppna för kontakt med kommunen. Vi skulle också bäst till en annan plats, men då finns det ett rimligt alternativ att erbjuda. "Rådet erbjuder Angels fyra ton för området med 590 kvadratmeter där klubbhuset står, motorcyklisterna till nio ton.
http://www.metronieuws.nl/algemeen/de-hells-angels-moeten-amsterdam-uit/SrZkat!RvDq6PxudS6PI/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar