torsdag 13 januari 2011

Varför publicerar ni inte mina kommentarer?

Vissa dagar väljer vi att klicka nej på över 20 - 30  kommentarer på Razzia under inlägg.

Så gör vi ibland när det blir för personligt, blir för mycket, blir för roligt, to crazy, ibland när personnamn eller andra uppgifter finns med, folk pekas ut, jag gillar den klubben men dom andra är sopor eller än värre, osv, osv .... men oftast klickar vi NEJ bara för att göra det enklare för Razzia. 

Kalla oss fegisar om ni vill eller välj att skriva öppet på en egen blogg om så önskas....

Givetvis ska ordet vara fritt, alla ska ha rätt att tycka och säga vad man vill.
Men ibland passar inte just McRazzia som det forumet.

Att göra McRazzia 365 dagar om året tar sin lilla tid, ska vi även behöva ta emot samtal, brev, besök från folk som känner sig utpekade av anonyma skribenter i kommentarer får vi inte tid med annat.

När vi länkar till en tidning finns det allt som oftast en journalist, en ansvarig utgivare på respektive tidning man kan klaga på, men ska Razzia personligen ta på sig ansvaret för alla roligheter som skrivs anonym lastar ni på oss en roll vi inte bad om när vi startade sidan. 

Men allt detta förstår ni säkert. Skriv av Er på flashback i stället eller gör egna bloggar

Ha en bra dag där ute i GANGLAND alla stora och små busar.

McRazzia

2 kommentarer:

  1. Bra som fan tycker jag, är man insatt i relaterade inlägg o vet nått ska man hålla det för sig själv också. Tycker lite mer posetiva inlägg från folk skadar inte :)

    SvaraRadera
  2. Hejsan!
    Helt rätt tänkt. Ja varför ska denna sida bli ett nytt flashback där alla snackar skit om alla.
    Ja, vill man ha nått sakt till en person eller en mc-klubb, ja sök upp dom då, hur svårt kan det vara? eller har folk lysnat för mycket på media och tror att man blir inmurad i väggen för man tar kontakt med dom? Anonym??? nej inte jag, måste dock skriva profil anonym för har inget konto. Mvh Antonio.

    SvaraRadera