tisdag 4 januari 2011

Razzia i Hells Angels lokaler i Åkarp

Burlöv.
Tre män med kopplingar till Hells Angels, HA, greps vid lunchtid i Malmö misstänkta för föreberedelse till grovt rån.

Några timmar senare inledde polisen en husrannsakan i Hells Angels lokal i Åkarp. Vid 20.30 pågick den fortfarande.

En källa inom HA bekräftar för Sydsvenskan att en av de gripna är medlem, de andra är sympatisörer. Ingen av männen har tidigare gjort sig skyldig för inblandning till rånbrottslighet, enligt källan som utgår ifrån att det är konfiskerade MC-huvor som lett till beslutet om husrannsakan. 
http://www.sydsvenskan.se/omkretsen/burlov/article1345200/Hells-Angels-razzia.html 

Malmö. Tre män med anknytning till Hells Angels greps av polisen i Malmö på tisdagen, misstänkta för förberedelse till grovt rån, uppger Sydsvenskan på nätet. Under kvällen gjordes också en husrannsakan i Hells Angels lokaler i Åkarp. I vad mån det gav något utbyte är oklart.
De tre männen greps vid Frihamnen i Malmö i samband med en rutinkontroll. Det fanns saker i bilen som gjorde poliserna intresserade, men man vill inte säga vilka föremål det var.
TT 
http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article8369829.ab 

Tre män med anknytning till Hells Angels sitter anhållna, misstänkta för förberedelse till grovt rån. Männen stoppades i en rutinkontroll som ledde till en razzia mot mc-gängets lokaler i Åkarp.
4 JANUARI 21.33
http://www.skanskan.se/article/20110104/TTINRIKES/101049769/0/webb-tv/*/razzia-mot-hells-angels-i-akarp

Tre män med koppling till Hells-Angels greps i eftermiddags i Frihamnen i Malmö misstänkta för förberedelse till grovt rån. Männen greps vid en rutinkontroll där polisen hittade misstänkta föremål i männens bil. 

Männen är kända av polisen sedan tidigare och är nu anhållna.
Ikväll har polisen gjort en husrannsakan i Hells Angels lokaler i Åkarp utanför Malmö. Där beslogtog man ett handeldvapen och ammuntion.

Inga fler personer frihetsberövades i samband med husrannsakan. Polisen är vid 22-tiden på tisdagkvällen fortfarande på plats i Åkarp.
http://svt.se/2.33782/1.2287543/razzia_hos_hells_angels_i_akarp?lid=is_search527895&lpos=0&queryArt527895=hells+angels&sortOrder527895=0&doneSearch=true&sd=47225&from=siteSearch&pageArt527895=0 

Vissa fynd i bilen gjorde att männen greps och vid 16-tiden gjordes en husrannsakan i Hells Angels lokaler i Åkarp.

I lokalerna hittades ett handeldvapen och en större mängd tillhörande ammunition.

– Det var folk i lokalerna men det gjordes inga ytterligare frihetsberövanden, säger Calle Persson på Skånepolisen.
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=96&artikel=4275114 

Pistol hittad vid razzia mot Hells Angels

Poliserna kände igen de tre Hells Angels-killarna i Malmö, kontrollerade deras bil - och fick bingo. I bilen låg ett magasin till ett automatvapen och i deras högkvarter hittades en pistol.

Vid 16-tiden inleddes husrannsakan i Hells Angels klubbhus i Åkarp. Den genomfördes av piketstyrkan och specialpoliser från Bravogruppen - en speciell enhet inom Skånepolisen som arbetar mot gängkriminalitet.

Insatsen skyddades av tungt beväpnad polis som posterades utanför byggnaden och pågick till sent i går kväll. Först klockan 22.38 avslutades ärendet formellt.

Publicerat 05 jan 2011. 06:41
http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2278487/pistol-hittad-vid-razzia-mot-hells-angels

En vanlig bilkontroll ledde till att tre män med kopplingar till Hells Angels anhölls för förberedelse till grovt rån under tisdagen. Senare under dagen hittade polisen ett handelvapen och större mängd ammunition i mc-klubbens lokal i Åkarp. Publicerad 5 januari 2011. 6.30
http://www.sydsvenskan.se/omkretsen/article1345496/HA-man-anholls-efter-razzia.html 

De tre män med kopplingar till Hells Angels som anhölls i förra veckan misstänkta för förberedelse till grovt rån har försatts på fri fot. Efter gripandet påträffades vapen och ammunition i Hells Angels lokaler i Åkarp. Publicerad 11 januari 2011 6.30
http://www.sydsvenskan.se/omkretsen/burlov/article1349720/HA-man-slapptes.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar