fredag 14 januari 2011

Polizeirazzia

Spåren av juvelen rån i Wedding av Hells Angels. Det har redan plundrade.

Efter rånet en juvelbutik i Berlin fastställde polisen rocker miljön. torsdag greps Marcel K. (24) och den anhållne 21-årige Ahmad A. lagbrytare personer med anknytning till Hells Angels MC "i Berlin. Polisen sade också att det var natten till fredag stormade en klubb hus i förorten Reinickendorf.

Vidare hade olika bostadsadresser av de två fångar sökte. Detta bevis säkrades. Sammanlagt 150 poliser, bland annat Special Operations Command, deltog i operationen.

Enligt "Berliner Zeitung" Enligt utredarna, enligt den 21-åriga medlem av en grupp som gick under förra året av Bandidos MC i Hells Angels. Hans 24-årige medbrottsling som blev skjuten av en polisman sägs vara medlem i en supporterklubb klubb i Hells Angels.

På torsdagen maskerade tre hade attackerat en juvelbutik och smycken stulna. Två av förövarna greps lite senare, var en av dem skjuten av en polisman. En tredje gärningsmannen är fortfarande på flykt. Från bytet, finns det nu inga spår.

http://www.bz-berlin.de/tatorte/nach-juwelen-raub-rocker-razzia-article1089233.html


Räd mot Berlin juvelerare
Räd mot rocker + + miljö trion slog till mot en juvelerare i Miller Street + polisen + beskjutna tjuvar


Berlin - efter rånet, som i actionfilm fastställde polisen rocker miljön. De första resultaten: De två gärningsmännen förs till "Hells Angels". Det rapporterar tidningen.

Polisen bekräftade att det var under de tidiga morgontimmarna fredagen en räd mot ett hus i klubben Reinickendorfer bostadsgata. De två 24 och 21-årige fånge som ska från miljön i "Hells Angels".

Den 21-årige Ahmad A. tillhör en grupp enligt rapporten, för 2010 av "Bandidos MC" till "Hells Angels" gick över. Hans 24-årige medbrottsling, Marcel K., som sköts av en polis sägs vara medlem i en supporterklubb klubb i Hells Angels.


Tre maskerade män stormade in i guldsmedsaffär i Miller Street. De slog sönder fönstren på de montrar med hammare och tog smycken. De for iväg med ett silver Mercedes.

Omkring en och en halv timmar senare en polispatrull såg flyktbilen på gatan Swinemünder. Officerarna jagade efter rånarna. På Wall Park ner rånarna bilen dörrar. Då började en shootout. En av de maskerade män sköts där.

http://www.berlinonline.de/berliner-kurier/berlin/ueberfall_auf_berliner_juwelier_durch_hells_angels_razzia_im_rockermilieu/326696.php

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar