fredag 21 januari 2011

Kokbok för kannibaler (Inbunden)

Beskrivning:
Kannibaler och kannibalism är i utdöende. Det beror på att kannibaler äter människor, vilket måste betraktas som direkt hälsovådligt, om man tänker på hur folk är. Hur mycket gift finns det till exempel inte i en politiker? Vilka elakartade ämnen ryms inte i en medelstor militär? För att inte tala om präster.

I denna bok får man veta hur man indelar och bedömer maten, hur man påverkar den (vad man till exempel säger till olika människor för att få dem glada innan man stoppar dem i grytan) och hur man undviker att bli lurad av falska förpackningar (välklädda människor smakar inte alltid bäst).

Man får också veta vem som passar till vad. Ät aldrig tunga från en politiker eller lever från en pamp. Flambera gärna präster och gör slottsstek på hovfunktionärer.

Kapitlet "Portionsberäkningar" är viktigt, liksom kapitlet "Tillagning", där man bland annat lär sig att rensa affärsmän ordentligt, flå och hacka skattmasar och skaka om präster. Man får lära sig vad man dricker till olika människor och det ges förslag på uppläggning och servering, liksom hela menyförslag.

Smaklig måltid!
http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9186289101

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar