tisdag 4 januari 2011

I Bremen, grundade kurdiska invandrare en motorcykel klubb och utmana gäng som Hells Angels. Polisen fruktar ett nytt krig Rocker. ???



Den sista rörelse i livet av de oerfarna förare Mustafa var som en vridning av höger hand. Hans röd Honda Fireblade, 178 hk, 290 km / t toppfart, tjöt, och påskyndas genom att skjuta på bilarna. Sekunder senare kraschade motorcyklisten in i ett träd. Han dog på olycksplatsen, en fyrfilig väg i Bremen staden. "En tredje part oaktsamhet" inte tidigare, säger polisen kortfattat med ett pressmeddelande.

I själva verket undersökte detektiver maskinen mycket grundligt död på eventuella manipulation. För 38-åriga ansågs vara en av ledarna för den organiserade brottsligheten i Bremen. Misstanken var uppenbart att någon kan ha haft till sin död från ett speciellt intresse för miljön. Framför allt hade Mustafa utmanas som Hells Angels, den beryktade rockers klubben. Medlemmarna har länge misstänkts spela en viktig roll i underjorden i Weser.


I augusti kurd, tillsammans med omkring två dussin medlemmar av hans klan en filial till en internationell motorcykelklubb grundades, mongolerna. Det är första gången i Tyskland medlemmar av en muslimsk invandrare klan som den organiserade brottsligheten tillskrivs arbetar inom detta område.


Utredarna på Weser fruktar nu att det kan vara en ny och blodigt krig rockare som snart skulle smitta andra städer. Eller, för att även mindre hotfullt fraternisera Hells Angels och den etniska klanen.  


Ett val mellan pest och kolera. "Vi ser både utvecklingen med stor oro, sade Bremer CID-man Harald Har dalen. Det är säkert att det är invandrarna knappast vara" Easy Rider "känsla. De rockers har omprövas av polisen varken nödvändig eller motorcykelns körkort. Om de rulla över Bremer Disco mil, sedan i hög motoreffekt bilar. Mustafa B. Endast licensen förvärvades två veckor före sin död. 

 "Vi misstänker", säger Andreas Weber, chef för Bremen staten kriminalpolisen, "är om medlemmarna i etniska klaner därför att utveckla nya strukturer och handelsvägar." Mongolerna inblandade påstås i USA och södra Europa i narkotikahandeln. En allians skulle kunna bli så givande för Bremen.

Integration är för många ett främmande ord: Även nu, styrde klanen polisen är övertygade om att narkotikamarknaden i staden. Klanen är en av de Mhallamiye kurder, som invandrade under åttiotalet från Libanon. Integration för många av dem ett främmande ord, de lever främst på sociala tjänster och transaktioner som t.ex. narkotika och prostitution. De flesta bor i Bremen, Berlin och Essen. Alone in the City för kurderna i 2600 poliser som tas ut i klanen, med varje sekund du redan har fastställts. 66 familjemedlemmar fungera som topp gärningsmannen.


För många webbplatser på polisens dator för att utvidga de uppgifter som de flesta mongoler medlemmar. M. Ibrahim, har uppskattats av utredarna av efterföljaren till Mustafa B. vid rodret i klubben, är endast 147 talan i anslutning till skadan av olagliga vapen innehav. Tiden för en expansion av verksamheten skulle vara fördelaktigt. Bremer Hells Angels har försvagats. För fyra år sedan har de rivaliserande Bandidos kraftfulla verkligen förvisad från den hanseatiska staden. Men många är bara på skyddstillsyn i frihet, och kurderna som särskilt hänsynslös.


Inte undra på att det verkade ha fredsförhandlingar där. Hells Angels chef Frank Haney från Hannover hade erbjudit 250.000 € för att säkerställa att mongolerna sades honom, åtminstone i Tyskland chefen Bernd Denzinger, som driver en klubb i södra Baden. Kurderna har förkastat

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar