lördag 8 januari 2011

Hells Angels MC: våra goda gärningar kommer ingen ihåg våra dåliga gärningar är inte glömda

Estland har lett till rykten AGIOTAGE Põrguinglite Bandidode och en eventuell utvidgning av vårt territorium. Det onda rykte av männen i klubbarna motto Holvandus skriver Simon. ANNONS
 

Motorcykel kultur är mycket mindre homogent, som en utomstående kan tyckas. På lång tradition i länder som USA, är mottot för den kultur, lagar, regler, läckande på plats med tiden, vi har det fortfarande i processen. 

Skiljer sig åt i fråga om nivån på motorcykel klubbar. Precis som i idrott, kan motorcykeltävlingar världen delas upp i nivåer för olika ligor. Är mottot för de fans som sitter i ridning sadlar ett par gånger i månaden, och även dessa som, i år 60 000 miles och mer. 


Motorcykel Kultur procent av körtlar kallas för klubbar, vars medlemmar kan godtas av vestihõlmale sytt emblem, som är omgiven av rombist 1%. Procent av kortikala skikt representerar de fyra stora klubbarna, som inkluderar Hell's Angels (grundat 1948), Outlaws (1959), Bandidos (1966) och hedningar (1959). Under de tre första avdelningarna finns över hela världen, har Pagans MC endast inom USA. Dessa klubbar kan ta år att tjäna in emblem: den mer komplett status - en vän, hangaround kandidat. 


Estland har lett till rykten AGIOTAGE Põrguinglite Bandidode och en eventuell utvidgning av vårt territorium. Rädslan för brott vågor och allt. På ett sätt kan sådana farhågor motiverad, även som motorcykel klubbar i allmänhet är relativt slutna organisationer, där nyfikna utomstående kan bara inte marschera på. 


En annan födelse i leveransen av vård och sig själva i alla möjliga klubbar poolfantastilisi legender. Det har också sin andel av 1967. dök upp i Hunter S. Thompsons bok "Hell's Angels" - icke-juridiska motorcykelgäng, en märklig och fruktansvärd saga. 


Hell's Angels är män tillåts att delta i evenemang skrivelser och handlingar, som hade gjort två av dem med en öltunna. Tyvärr kan Thompsons arbete inte betraktas som en objektiv täckning, eftersom det är indränkt i alkohol och narkootikumidelembese fantasy författare. Det var dock bara en handbok för amerikanska brottsbekämpande myndigheter, som designade med tanke på deras mäns attityder till ridning. 


Motorcykeln kultur har uppträtt i ett tiotal böcker, varav många inte drabbas av någon kritik. Det är dock absolut möjligt att hitta en motorcykel expert Kultur böcker. Jag skulle våga påstå personer intresserade av Daniel R. Wolf's 1991. omfattande arbete som publicerades i "The Rebels: ett brödraskap av Outlaw bikers." 


Wolf blev elev till antropologi Edmonton rebeller klubb tillstånd att rida och samla material till sin doktorsavhandling. Denna bok võtabki Wolf med sin perenn erfarenhet üksprotsentlastega relationer. Boken har fått höga betyg och är nu en av oss, tyvärr, har lämnat kollegor antropologi professor. 
 

I år 72. att fira, mer än femtio års erfarenhet av Hell's Angel Sonny Barger har sagt att det inte kommer att Põrguingliteks, det så kallade Hell's Angels. Sök efter mannen rida personliga egenskaper för klassen är relativt meningslöst. Men att länka en stor del av üksprotsentlastest en gemensam egenskap 

- det är en social Infantil, ovilja att uppfylla de förväntningar som kommunikationens roll partners.
De behöver inte sker i enlighet med situationen för fäder, bröder, vänner, överordnade, underordnade, som en allmän vana, men kommer alltid att vara dig själv. I själva verket är ett sådant beteende inte något bedrövligt. Undertecknad gör denna speciella beteendemässiga uppriktighet och frispråkighet är utan tvekan en mycket värdig, efter alla personliga egendom. 


Har dock Hell's Angels spelade själva på grundval av sådana beteenden offside. Folklore professor vid University of California, Los Angeles, Donald Cosentino tycker änglar är fusk alla de förväntningar som de har någon specifik riktning, är det beteende som förväntas. Vänster töölistribuune inte hitta dem, hippies själsfränder, allierade till olika kulturer av läkemedlet. Enligt professor till ridning för sådana män, som de är - engagerade tsiklihuvilistena. 


Även detta måste förklaras, till exempel, att Hells Angels MC mer än ett 60-åriga historia har det funnits perioder av mer diffusa. Sonny Barger klubbens historia, sammanfattas på följande sätt: på femtiotalet åren gick att dra och sprudlande sextiotalet kom till berömmelse och besvär, var på sjuttiotalet Änglarna, som är mer som är mindre relaterade till brott, på åttiotalet satt bakom galler, och från nittio-talet var riktningen tillbaka till rötterna. 


Ändå nationella brottsbekämpande organ är bekant med ridning ett ökat intresse för män. Återigen, detta är förståeligt, eftersom staten alltid förutsätter kontroll över sina medborgare. Det kan dock kontrollera den andel av befolkningen, vars attityder, värderingar och kända reaktioner. 


Üksprotsentlased Polisen är ännu inte en kropp i går i mysteriet med deras beteende kan vara oförutsägbara. 

Motorcykel i samband med narkotikamissbruk-Män älskar trots att, till exempel, har medlemmar i Hells Angels MC varit förbjudna sedan början av sjuttiotalet heroin och andra injicerbara läkemedel. Kokain förbjudna också början på åttiotalet. 


Põrguinglitel lyckades tränga undan den första organisationen i 1989. Rättegången varade i 13 månader efter RICO åtalet (Rico - organiserad brottslighet, anti-maffian lag). 


Ibland rättsvårdande organ har varit framgångsrika och har lyckats ganska många provokatörer att skicka Angels bakom galler. Polisen har alltid funnit stor framgång återspeglas i pressen, än mindre få erkännande för sina misslyckanden. 


1998. Polismyndigheterna invaderade i Förenade Põrguinglite hem i San Jose. Hus dörrar sparkades från sina gångjärn, tre hundar dödades. Reid tillskrivas orsaken var önskan lokala Põrguingleid en arbetare mord. Trots det stora antalet objekt som beslagtagits vid utredningen var resultatet av en rund nolla och fem år senare dömdes till korrakaitseorganeilt Põrguinglitele orsakade av material och ideell ersättning på en miljon dollar. 


För ett par år sedan i Arizona ägde rum ännu större operation. Põrguinglitega av District skapades specialutbildade poliser för att få tillgång klubbens motto. Poliser lyckats att upprätta nära förbindelser med änglarna.  


Förmodligen lyckades få av dem att ens nå status som kandidatland. Poliser har rätt att tjäna ett emblem lösa räkningar Mongol MC ledamot som hade förolämpat en av änglarna. 

Varav de förde en framgångsrik verksamhet i den blodiga mongoliska västen och döda kroppar överlämnades också en påhittade bilder på den mongoliska. Det blev ülipüüdlikkus dem med dödlig utgång - var knubbig Põrguinglitel tydligt att det är provokaatoritega. Två år av material insamlat under insatsen var en åklagare, men det skickade tillbaka dem efter en kort undersökning - det fanns ingen grund för att påbörja processen. 


Põrguinglite Bandidode och tillägnad den 15: e expansion till Estland December "Han kallade" hängande i luften en hel del antaganden som inte kommenterar på något sätt att lämna. 


Du kan resa med bil upp misstankar av det faktum att Helsingfors Bandidode klubbhuset ligger någonstans i slummen mellan garagen. Tittarna kunde få intrycket att staden och bort från nyfikna blickar fram någon mörkt tyg.  


Svaret kan dock vara mycket enklare - kanske bara taatidel inte har tillräckligt med pengar för att ha råd att skaffa prestigefyllda huvudkontor? New York Põrguinglite Klubbhuset är beläget i mitten av Manhattans East 2. Street. 

Sågs även i denna märkliga förhållandet mellan klubben Mercenariesi bobyggande, som tidigare drevs salabordell. Undrar vad du tror är de människor som bor i Tartu, fd fängelse hus, en gård från en väl insvept eftersom 1941. 
I juli resterna av 198 personer mördades av NKVD? Kyckling hud för kroppen.
 

Du måste vifta tvingade av polisen, som sade att och länken Põrguinglite Bandidode utseende och tecken på deras brottsliga karaktär. Gud förbjude, och sedan återgå till föregående århundradet, dock inte sextiotalet sjuttiotalet, när en anständig medborgare milisgrupper i Tartu, med ett leende om godkännande, långhåriga kolkisid? 

Undertecknaren minns fortfarande när modet bland dagens framstående medborgare stöter nudipäist frisyr betecknar tiden de gick över vägen, speciellt på natten för att inte få Kolk. Då, visade en kal skalle i fängelse eller åtminstone arestikambrile. 


Med hänvisning till omtalade tolerans önskar att det skulle finnas inte bara homoseksualistidele, men företrädare för alla subkulturer. 

http://www.postimees.ee/?id=368726

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar