fredag 14 januari 2011

Hells Angels ledare greps i Villmanstrand, Finland

Polisen har stängt MC Karelen direktören och två ledamöter. Gripande på grund av brott utreds, t.ex. narkotikabrottslighet, grov skjutvapenbrott och skjutvapenbrott. Leader är fängslade misstänkta för brott. 

Södra Karelen, har polisen gjort gripanden på måndagen på grund av sökningarna. Hem Sök Bearbetning var lite av en motorcykel gäng, Hells Angels MC Karelen lokaler. Klubben Rummen ligger i Villmanstrand Viistokatu 8's. 


Under sökningen polisen har stängt MC Karelen direktören och två gängmedlemmar. Gripande på grund av brott utreds, t.ex. narkotikabrottslighet, grov skjutvapenbrott och skjutvapenbrott, stora antalet vapen.


Straffprocessuella sammanhang har polisen beslagtagit gänget klubblokalen ett antal skjutvapen, ammunition och en liten mängd narkotika. Två vapen är pistoler, en revolver och en i Finland yksipienoiskivääri kulsprutepistol. Södra Karelen, sade polisen i ett uttalande att Finland är en serie av kulsprutepistol eld som vapen mycket farlig. 


Beslagtagna vapen är gevär, utom var ampumakuntoisia och har gått en generös mängd ammunition. Patroner beslagtogs i en sökning i samband med mer än två hundra. Dessutom har polisen beslagtagit en gängmedlem hem under en sökning på en enda pistol och ammunition.
Beslagtagna vapen har något legitimt syfte. 


YLE Södra Karelen Nedan Finskt orginaltext

http://www.yle.fi/alueet/etela-karjala/2011/01/hells_angels_-johtaja_vangittu_lappeenrannassa_2288925.html 


Polisen tog en man två decennier styrkor stormade Hells Angels Motorcycle Club MC Karelen lokaler måndag.

Hem Sök Hell's Angels medlem var klubbens lokaler i Villmanstrand Karhuvuoressa. Södra Karelen polisutredningen, direktören Antti Vilkon som var utformade för att undersöka narkotikabrott. Vilkon polisen gjorde en motorcykel klubblokalen anfall, men inte berätta mer specifikt vad fördes till lokalerna.

- Päälähtökohta utredning har blivit en annan polisstation, även om vi var i vårt eget intresse esitutkinnallista. Jag måste i detta skede svårt att säga något mer eftersom jag inte ansvarar för utredning ledare, säger Vilkko.

Vilkon motorcykeln klubblokalen har sökt tidigare.

http://www.yle.fi/alueet/etela-karjala/2011/01/poliisi_iski_helvetin_enkeleiden_tiloihin_lappeenrannassa_2276451.html

SÖDRA Karelen Polisen gjorde tidigare i veckan i samband med brottsutredningar, plundrade drog Hells Angels MC Karelen lokaler Motorcycle Club i Villmanstrand, Finland. Polisen beslagtog ett antal klubblokalen till skjutvapen, till exempel. Finland-kulspruta.

Räd i samband med polisen tog också till MC Karelen manager och två gängmedlemmar. Gripandet var orsaken till de brott utreds, t.ex. narkotikabrottslighet, grov skjutvapenbrott och skjutvapenbrott.

En hög tjänsteman från Södra Karelens tingsrätt på torsdagen greps den misstänkte, misstanken-baserade.

Polisen konfiskerade gänget klubblokalen två pistoler, en revolver, ett gevär och en av Finlands-kulspruta. Finska kulsprutepistol är en blixtsnabb vapen mycket farlig. Beslagtagna vapen har något legitimt syfte.

Dessa vapen fanns undantag ampumakuntoisia gevär och de har också haft gott om ammunition. Patroner greps i samband med prospektering för mer än två hundra.

Var räd av polisen är också en av de gängmedlem lägenhet: det beslagtogs en pistol och ammunition. Polisen tog en sökning greps i samband med en liten mängd narkotika.

Polisen kommer att fortsätta förundersökningen. - UV-

http://www.uutisvuoksi.fi/Online/2011/01/14/Moottoripy%C3%B6r%C3%A4kerhon+tiloista+takavarikoitiin+konepistooli/2011510347953/16

 Polisen grep många vapen på en motorcykel på plats under sökningen.
Polisen hittade en motorcykel, bland annat en serie brand skjuta Finland-kulspruta och massor av ammunition att göra det. (Polisen) 


Södra Karelen, polisen gjorde på måndagen stormade en motorcykel Engineering Hells Angels MC Karelen klubblokalen. Prospektering har genomförts i samband med brottsutredningar, narkotika.
Under sökningen greps MC Karelen ledare och två gängmedlemmar. 


Gripande på grund av brott utreds, t.ex. narkotikarelaterad brottslighet och grovt skjutvapenbrott och skjutvapenbrott. Leader greps på torsdagen. 

Polisen konfiskerade gänget klubblokalen flera skjutvapen. Två vapen är pistoler, en revolver, ett gevär och en av de finlandssvenska kulsprutepistol. Vapen ampumakuntoisia 


Gevär med undantag av vapen var ampumakuntoisia och de hade en generös mängd ammunition. Patroner greps sammanlagt över två hundra. 


Dessutom beslagtog polisen en pistol och patroner i ett gäng i lägenheten under sökningen.
Beslagtagna vapen har något legitimt syfte. Finska kulsprutepistol till polisen, särskilt för blixtsnabb vapen mycket farlig. 


- Det är inte särskilt vanligt att man bör vara mot anfall. Vi är verkligen glada att det nu har gått från gatorna, säger kriminalkommissarie Antti Vilkko Södra Karelen kvällstidning poliser.
Förutom att polisen beslagtog skjutvapen klubblokalen en liten mängd narkotika.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011011413008629_uu.shtml 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar