lördag 15 januari 2011

Från Svensson till Kriminell och vägen tillbaka! - Nån som läst boken? Lämna en resention tack!

En sann livshistoria som leder rakt in i helvetets mittcentrum. Där boken Svensk Maffia lämnar frågeställningar, ger denna boken svaren. Han lever ett liv som du skulle beskriva som rena helvetet! Och med underättelsepoliser i hälarna. En riktigt spännande, otäck och mycket skrämmande sann livshistoria! Denna bok kommer fullständigt slita ut hjärta på dig, rent känslomässigt! När det är som värst, blir det bara värre! Han är ständigt mordhotad, men staten gör allt för dölja hans liv genom mörkläggning. Han får ingen hjälp av myndigheterna. Vad gör han? Vad hade du gjort? Läs denna sanna livshistoria.
https://www.vulkan.se/Presentation.aspx?itemid=17305



Den före detta gängmedlemmen Jesper Persson säger att man efter ett tag nästan accepterar den ständiga rädslan.

– Den går aldrig över, men man lär sig leva med den. Det blir vardag att vara på din vakt. Man går inte in och handlar mjölk utan att först pejla läget. Man är alltid spänd.

– En bra dag kunde vara en dag när man var extremt spänd och orolig, men när inget hände. Fast den tanken vågade man aldrig tänka.

Varför det?

– För då trodde man att det skulle hända nånting.

– Vakt, rädsla, spänd, arg, förtvivlad. Baka ihop det i en enda röra så har du en väldigt instabil människa. Du vågar aldrig anförtro dig åt någon. Främst av säkerhetsskäl, men också av rädsla för att tappa ansiktet. Det går bara inte.

Jesper Persson håller med om beskrivningen av gängmedlemmarna som levande döda:

– En yrkesman får valkiga händer, men ett skadat psyke får du bära med sig resten av livet. Våldet, allt det du gör och utsätts för gör att du dör inuti.

Det allra värsta är att inte kunna umgås med sina barn.
– För mig är det som ett stort jävla sår, säger Jesper Persson.
– Det är nåt som går sönder inom en rent psykiskt när man ser sina barn plågas så.

Ingen i det kriminella mc-gäng som Jesper Persson tillhörde hade en bra relation till sina barn.

– Där fanns ingen som kunde kalla sig en bra far. Inte en chans. Utåt var man granit, inåt var man helt knäckt. Att inte kunna träffa sina egna barn är ett fruktansvärt pris att betala. Det är helt oförlåtligt. Barnen blir snabbt äldre och man får aldrig igen den tiden.

– Jag kommer inte i närheten av att förlåta mig själv. Jag måste leva med att jag ställt till ett stort jävla helvete. Det handlar inte så mycket om mig, det handlar ju framför allt om att barnen varit utan sin

Fotnot:
Jesper Persson är ett fingerat namn. Under den pseudonymen gav han nyligen ut boken ”Från Svensson till Kriminell och Vägen tillbaka”. Boken kan beställas på vulkan
https://www.vulkan.se/Presentation.aspx?itemid=17305
Källa:
Gangsterlivet - lika farligt som att bära på en cancertumör. Publicerat 05 okt 2008
http://www.expressen.se/nyheter/avslojar/1.1323346/gangsterlivet-lika-farligt-som-att-bara-pa-en-cancertumor 

Här kommer ett utdrag ur boken. Jag kom inte så långt ifrån gallerian, då det plötsligt började lukta snutjävlar! Nog för det var en större stad! Men nu var poliserna antingen på genomresa, då det kändes som hela poliskåren hade kommit till den staden. Eller så var dom ute efter mig?!
http://www.amelia.se/blogg/linda-skugge/2008/10/19/boktips/

10 kommentarer:

  1. har läst boken och den är ruskigt bra den är så berörande så att även en hård man fäller tårar...väntar på uppföljaren Operation statlig misstag den är efterlängtad. har ni inte läst den så läs den, den är värd sina kronor.

    SvaraRadera
  2. har också läst boken. Den är mycket gripande och ger en kalla kårar längst ryggraden. Vänta också på uppföljaren. För dig som inte läst, läs.

    SvaraRadera
  3. Bra bok men författaren Jesper Persson är ett svin rent ut sagt, en bedragare som lurar folk på pengar och gör så att hela barnfamiljer och andra familjer hamnar på gatan då han stjäler både deras hus och alla deras pengar!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hur kan du vara så j--v lätt lurad. Du har dig själv o skylla.

      Radera
    2. Det är många familjer och personer som han har lurat! Även företag! Men han kommer få sitt straff på ett eller annat vis! Man kan inte gola ner ett helt mc gäng och tro att man kan gömma sig i all evighet när man är så korkad som Jesper och lämnar uppgifter om sig själv och sen beter sig som ett svin som han gör!

      Radera
  4. Håller med anonym från 17 april 2013. Ett stort svin. En stor bedragare. Han kommer o få sitt straff en dag.

    SvaraRadera