lördag 8 januari 2011

Dagen efter Outlaws bildande slog polisen till

Den 17 oktober bildades mc-klubben Outlaws i Östersund. Dagen efter greps medlemmar i klubben misstänkta för narkotikabrott.

– Bildningen höll inte länge innan vi åkte in, berättade en av Outlaws medlemmar under rättegången.

Under fredagen avslutades rättegången mot åtta personer som är misstänkta för omfattande knarkaffärer. Tre av de inblandade är medlemmar i Outlaws.

Två av Outlaws medlemmar – en 30-åring och en 33-åring – befann sig i en bostad och delade upp 100 gram amfetamin i mindre förpackningar den 18 oktober förra året. 30-åringens barn var med och lekte under tiden. Även 33-åringens 24-åriga flickvän var med. Då slog polisen till.

De två medlemmarna satt anhållna några dagar innan de släpptes. 33-åringen började genast organisera nya narkotikaaffärer. Via en 36-åring i Stockholmsområdet planerade han och Outlaws president, en företagsledare, att göra nya narkotikaaffärer. Presidenten menar att han pratade med 36-åringen om narkotika eftersom han hade skulder till honom.

– Det var ett sätt för mig att snabbt få tillbaka mina pengar. Det var ett sätt att sätta press på honom, berättade presidenten.
http://op.se/ostersund/1.2632657-dagen-efter-outlaws-bildande-slog-polisen-till

Den jämtländske företagaren tros vara president för Outlaws gruppering i Östersund. Han misstänks ha styrt flera knarkaffärer i Östersund. 5:e januari 2011
http://mcrazzia.blogspot.com/2011/01/den-jamtlandske-foretagaren-tros-vara.html

Knarkpengar finansierade mc-klubben Outlaws.   3:e januari 2011
http://mcrazzia.blogspot.com/2011/01/knarkpengar-finansierade-mc-klubben.html

På åhörarplats satt Sverigepresidenten i MC-klubben Outlaws. 07 januari
http://mcrazzia.blogspot.com/2011/01/pa-ahorarplats-satt-sverigepresidenten.html


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar