söndag 16 januari 2011

Balearerna, i hjärtat "från helvetet"



Europol och den spanska polisen har placerat i mitten Balearerna (geografiskt sett) i spindelnätet som bygger på EU: s nätverk av kapitlen i Outlaw Motorcycle Club Gang (OMTC), gäng mc laglösa, såsom Hell Angels. 

Det senaste numret av Journal of polisen återspeglar en rad av insamlade data på en rapport från Europol, Europeiska byrån för Genomförande av lagen som främjar samarbete i kampen mot terrorism, narkotikahandel och andra former grov organiserad brottslighet. 


Senaste mars Balearerna VÄRLDEN varnade officiella införandet av Hell Angels (Hell's Angels), med den officiella öppningen av motor klubb på en gata S'Arenal. Tidigare företrädd av andra mc klubbar i egenskap av dotterbolag. 


Europols rapport som speglar tidningen minns hur OMTC Polisen föddes på 50-talet. Tidigare medlemmar i den amerikanska flygvapnet utgjorde embryot till vad som skulle bli Hell Angels Motor Club, den första, men inte unik. 


En annan av banden är Bandidos eller Outlaws MC, som bland sina symboler med 1% från år 1947 efter oroligheter i Kalifornien, sade ordförande för American Association Motorcyklist att "99% av bilisterna Amerikanerna är ärliga. " 


Enligt Europol dessa grupperingar, både skurkar som änglar, har en stark närvaro i Europa, den senare även i Mallorca är organiserade i kapitel och lokal nivå, men nationellt inte har en struktur som representeras av länder närvara vid dess sammanträden


"Den olagliga verksamheter som dessa grupper få förmåner, förklarar tidningen citerar polisen uppgifter som samlas in från Europol, ofta narkotikasmuggling, människohandel (prostitution), utpressning och hot. " 


Europeiska polis experter säger att våld är inneboende i denna typ av organisation, initialt som ett avvisande av sociala värderingar och lagar, nu också som ett sätt att expandera i en värld av kriminalitet, och även som en form av disciplin bland sina medlemmar. 


I Baleares våld i särskilda grupper av ryttare kopplade till Hell Angels mot andra fredsgrupper var latent i form av påtryckningar och tvång mild tills nyligen. I mitten av augusti, ringde polisen i håret en macropelea mellan två rivaliserande gäng. 


En Mallorca kom Gremiums tjugo medlemmar av en rivaliserande gäng Hell Angels, med syftet att iscensätta en kamp som han hade sagt till änglarna på gatorna i S'Arenal. Ingripande av kravallpolis blockerade den, stoppa besökare. 


Europol har upptäckts i andra halvan av det första decenniet av seklet i Europa har öppnat över 120 nya kapitel i dessa tre stora band, en av dem, Mallorca beslut som anser att förekomsten av 425 i Gamla kontinent, som skall läggas 300 i USA och Kanada. 


Med tanke på att i vissa europeiska länder närvaro av OMTC längre som ett hot mot säkerheten, har Europol skapat en databas, kallad Monitor, för rapportering och underrättelser i syfte att underlätta kampen mot potentiella brottslig verksamhet


Den europeiska polisen i allmänhet och den spanska särskilt studera yttre delarna av dessa band för att utföra uppgifter bättre kontroll och förebyggande åtgärder. Användningen av förkortningar såsom MC (Motor Club) är förbjudet (informellt) som inte tillhör någon av dessa band. 


På en plats så tyst som traditionellt antas till Mallorca och det har förekommit fall av klubbar som har fått betala en revolutionär skatt för motor klubb som heter bokstäverna MC eller slitage på sina cyklar eller på sina jackor. Knäckt hjul kan vara det minsta av repressalier. 


Studien av den symbolik tillåter polisen, infiltrerade bland åskådarna vid den årliga macroencuentros bilister, rapportera om vad kapitlet de tillhör deltagarna, deras sortiment och specifika fakta. Änglarna är röda och svarta fläckar. 


Banditerna inte upptäcktes med tiden Balearerna, är röda och gula och använda förbjuda svart och vitt. Strukturen i varje band västar ger olika information. Därför driva imitationer av bilister utanför sina grupper.  


Enligt Europols rapport som innehåller tidskriften av den spanska polisen, är dessa grupper strukturerats i hierarkier. Härav följer att det i kapitlet i Mallorca från änglarna är en president, vice president, en sergeant, en sekreterare, medlemmar och marodörer. 

 "Bandits" och "laglösa"  Den "ängel i helvetet" som har dödat eller ställts inför motstånd polisen kommer att gripa en viss patch. Rövare och fredlösa har liknande strukturer och andra korrigeringsfiler som berättar om bedrifter av sina medlemmar, enligt uppgifter som samlats in av Europol.
 

Efter den officiella ankomsten av Hell Angels till Balearerna inte längre produceras inga fakta, oroande, andra klart oroande. Vid det inledande partiet S'Arenal Ram cyklister kom ut, varav sprängde polisen larm. 

Denna ängel av helvete, mars 28, greps av agenter från den nationella polisen i Playa de Palma, var föremål för en europeisk arresteringsorder och överlämnande fattats av en domstol i staden Verona, Italien, för händelser inträffade den 17 januari 2009. 


Enligt poliskällor som talade till VÄRLDEN Baleares, bilisten, som hade kommit till Palma för att delta i invigningen av den första Motor Club Hell's Angels i Mallorca, var ville misstänkt för skada som vållats carabineris stad. Är några exempel på vad som kan hända där ute.

http://www.elmundo.es/elmundo/2011/01/16/baleares/1295171559.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar