tisdag 16 november 2010

Black Cobra ????? män knivskurna i uppgörelse

Två medlemmar i gänget Black Cobra tvingades i helgen uppsöka sjukhus efter att ha blivit knivskurna i vad polisen tror är en uppgörelse kriminella emellan.

Männen ville inte berätta för polisen vad de råkat ut för men en teori är att de drabbat samman i en uppgörelse mellan kriminella grupperingar.

– De har uppenbarligen blivit skurna med ett vasst föremål. Vi tror oss veta att misshandeln skett i en lokal på Gåsebäck där vi säkrat en del blodspår men mycket mer än så vet vi inte, säger Magnus Lörd på polisen i Helsingborg.

De knivskurna männen är sedan tidigare kända av polisen som medlemmar av Black Cobra. Bådas skador beskrivs som allvarliga men inte livshotande. Den ene mannen har lämnat sjukhuset.

Om männen fortfarande bekänner sig till det kriminella nätverket är dock oklart. På senare tid har polisen noterat att Black Cobra fört en tynande tillvaro i Helsingborg.

– Vi vet inte om de fortfarande är medlemmar, säger Magnus Lörd.

http://hd.se/helsingborg/2010/11/16/black-cobra-man-knivskurna-i/ 

23-åring åtalad för flera olika brott

Grov stöld ur lägenhet eller en inkassering av spelskuld? Meningarna går isär när en 23-årig man åtalas vid Helsingborgs tingsrätt. Publicerad 12 november 2010

Black Cobra på väg bort från Helsingborg

Det löst sammansatta och kriminella nätverket Black Cobra är på upphällningen i Helsingborg. Individerna finns dock kvar och fortsätter enligt polisen att begå brott. Publicerad 8 november 2010

Medlemmar i Black Cobra frias från hänsynslöst rån

De tre medlemmarna i gänget Black Cobra, som misstänktes för en hänsynslöst rån i Varberga, går fria. Brist på bevis gjorde att åklagaren lade ner åtalet. Publicerad 9 november 2010

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar