tisdag 12 oktober 2010

Alla 15.7-medlemmar skall avstå 30% av det dom tjänar in i organisationens namn, plus 2000kr, i månaden som medlemsavgift.

15.7 Är en stödorganisation till O.G, Original-Gangsters, och styrs av Taro Kevin kaczynski i samråd med O.G:s Europa-President, Dano Acar. Alla 15.7-medlemmar skall avstå 30% av det dom tjänar in i organisationens namn, plus 2000kr, i månaden som medlemsavgift. Den som vill ansluta sig till O.G, Original-Gangsters måste först bli medlem i stöd gruppen 15.7 en viss period för att sedan bli antagen som prov-medlem i O.G och för att slutligen uppnå fullvärdig medlemskap.  
Den som blir utesluten ur organisationen 15.7 måste betala en summa på 50 tusen, likaså den som önskar att gå ur självmant.

http://www.facebook.com/group.php?gid=52026742957

6 kommentarer:

  1. 15.7 är en supporter grupp till O.G och bildades år 2008. organisationen fungerar som en prövotid för den som strävar efter medlemskap i O.G, gruppen styrdes tidigare av Jeremy kaczynski i samrad med O.G:s grundare, Denho “Dano” Acar. Numera styrs organisationen 15.7 av Alexandru Cornita . Alla medlemmar skall betala en medlemsavgift på 2000kr, samt avstå 30% av det dom tjänar. Den som blir utesluten ur organisationen oavsett anledning skall betala 50000kr.

    SvaraRadera
  2. Inte mer än rätt att man betalar när man prövar in.

    Fritz

    SvaraRadera
  3. inte en chans att man skulle betala ett skit till o.g

    SvaraRadera
  4. säger bara 15.7 OG 4-ever Lojalitet & Respekt / Rapo

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men på denna sidan stödjer du ju RAWC?

      http://www.causes.com/causes/639771-rawc/about

      Radera
  5. ondskan har besegrats av kungen jesus kristus en gång för alla. Jag ber för er vilsna själar att satan inte vinner era själar. I jesus finns räddningen.

    Vi är eviga och kommer få tillbringa evigheten i antingen himmel eller helvete, evigt ljus eller mörker. Vi har fått möjligheten att välja om vi vill vara onda eller goda och i dagsläget finns vetenskapligt bevis på att våra medvetanden överlever den fysiska döden! Allt gott / Amen

    SvaraRadera