onsdag 8 september 2010

På lördag den 11 september arrangerar aktionsgruppen Rädda Ängelholms sjukhus en demonstration i form av en fordonskortege. Starten går från Mc Donalds/Skånebil klockan 11.

– Vi gör det här för att vi vill ha tillbaka först och främst nattakuten och en utbyggd postoperativ avdelning med narkosläkare dygnet runt. I andra hand vill vi ha en återuppbyggnad av sjukhuset så att det blir som förut, säger Christl Brorsson från aktionsgruppen.

Kortegen kommer att gå längs Klippanvägen ned till Q8 där Marching Band ska invänta deltagarna. Därefter kör de runt i stan fram till klockan 13. Under tiden kommer Marching Band att spela på Stortorget eller på stadshusets parkering. Aktionsgruppen hoppas att många företag och privatpersoner vill delta med sina bilar och motorcyklar.

Förra året arrangerade aktionsgruppen bland annat en musikgala i hembygdsparken och i september ifjol lämnade Christl Brorsson över 32 000 namnunderskrifter till sjukvårdspolitikerna moderaterna Henrik Hammar och Jerker Swanstein.
http://hd.se/angelholm/2010/09/08/rullande-manifestation-for/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar