onsdag 22 september 2010

Hells Angels: Deutscher Kronzeuge packt in neuem Buch aus Hells Angels: tyska vittne förpackningar ny bok i

Och Thomas P. rädsla sedan hans vittnesmål i 2008, hämnd av sina forna bröder. Damals hatte P. Vid den tidpunkten hade far vittnat som vittne mot elva Hells Angels. Jetzt bricht P. erneut sein Schweigen. Nu P. bryter sin tystnad igen. Som "hämndens ängel", berättar han om sitt liv med våld som fan änglar. P.
P. berättar en chockerande uppenbarelse av historia och avslöjar den brutala händelser som har för första rocker mord mellan Hells Angels och Banditos genomförts i Tyskland. Han var en av dem - nu berättar han allt.
I sin bok beskriver han unsparingly den entwu? Rdigenden inspelning ritualer bygger? Mäktigaste mc-klubbar i staden.

Han säger öppet om kriminell verksamhet av sin bror? Och vem visar sig vara ett viktigt vittne i kriget mellan Hells Angels och Bandidos Rocker innan han kommer att tala om sitt liv som ett avhopp i vittnesskyddsprogram av polisen.
http://klatsch-tratsch.de/2010/09/21/hells-angels-deutscher-kronzeuge-packt-in-neuem-buch-aus/59294 


Thomas P. är en jagad man € 500 000 är på huvudet före detta Hells Angel avbrytas, som stjärnan vittna i domstol mot elva av hans Rockerbru? Har vittnat. 
Sedan dess har hans familj bor i stan rädsla. En skottsäker väst. Ein ganz normales, unbeschwertes Leben ist selbst in der Anonymita?t 
  En normal, lyckligt liv, även i anonymitet? T inte Mo? Möjligt.
"Den hämndens ängel" är en historia full av våld, hämnd och sta? Ndiger fara för liv ner - av en man som måste betala av på Hells Angels, kanske med sitt liv.
Oktober 2010 publicerade "The hämndens ängel" i Riva Verlag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar