onsdag 14 april 2010

Stenungsunds kommun köper Spekeröds folkpark i Stora Höga. Enligt Sveriges Radio görs affären för att hindra att Hells Angels tar över fastigheten


- Det kom till vår kännedom att representanter från en MC-klubb hade ställt frågor om vilka ombyggnationer som behövdes av folkparken, säger Arne Olsson (C) ordförande i samhällsbyggnadsutskottet, till Västekot.
Enligt Olsson vill Stenungsunds kommun ha parken till affärsetableringar. 2,6 miljoner kronor landade slutpriset på.
Västekots källor berättar om att motorcykelklubbens bud låg en kvarts miljon högre än så, men det säger sig Arne Olsson inte känna till något om.
http://www.gp.se/nyheter/bohuslan/1.350098-forhindrar-hells-angels-kop

Stenungsunds kommun har nu beslutat att köpa anrika Spekeröds Folkpark. Detta för att hindra ett kriminellt gäng från att komma över fastigheten.
Kommunpolitiker Arne Olsson: ”Det känns bra”MC-gäng fick inte köpa Spekeröds Folkpark (1:22)
Stenungsunds kommun har nu beslutat att köpa anrika Spekeröds Folkpark i Stora Höga, bland annat för att stoppa ett kriminellt MC-gäng från att lägga beslag på fastigheten. Enligt källor till Sveriges Radio Göteborg var Hells Angels mycket intresserade av att köpa folkparken. Arne Olsson är centerpartistisk ordförande i samhällsbyggnadsutskottet, och han är glad för att kommunen fick köpa parken. Reporter Martin Eriksson, Sveriges Radio Göteborg, 2010-04-14
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=125&artikel=3625837

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar