måndag 4 januari 2010

En av Sveriges mest kända kriminella organisationer utlovar 50 000 kronor till den som kan lämna uppgifter så att mordet på Nancy Tavsan klaras upp.



Vi på Original-İnkasso/Original Gangsters beklagar mordet på den 18 åriga Nancy Jennifer Tavsan, vara tankar går till familjen… Vi vill att mordet far en snabb lösning och därför utfäster vi en belöning på 50000kr till den eller dom som kan komma med såna uppgifter att mordet klaras upp. Mvh Lars Bergqvist och Dano Acar.
http://originalinkasso.com/?p=26

– Vi beklagar mordet och därför utfäster vi belöningen, skriver gänget.
Meddelandet lämnades i går kväll på den kriminella organisationens hemsida.
”Vi på XX (gängets namn) beklagar mordet på den 18-åriga Nancy Tavsan, våra tankar går till familjen. Vi vill att mordet får en snabb lösning och därför utfäster vi en belöning på 50 000 kr till den eller dom som kan komma med såna uppgifter att mordet klaras upp”, skriver gänget.
Meddelandet är bland annat undertecknat av organisationens grundare.
Varför gänget kommenterar mordet framgår inte.
Den kriminella organisationen är känd i hela Sverige. Den startades i Göteborg på 90-talet, men finns nu på flera platser i Sverige.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6377312.ab 

Original Gangsters utfäster belöning

För att få en snabbare lösning i fallet med den mördade Nancy Tavsan i Hjällbo har nu Original Gangers gått ut med att de utfäst en belöning på 50.000kr till den som kommer med uppgifter som gör att mordet klaras upp.
Lars Bergqvist och Dano Acar skriver att ”Original-İnkasso/Original Gangsters beklagar mordet på den 18 åriga Nancy Jennifer Tavsan, vara tankar går till familjen… Vi vill att mordet får en snabb lösning och därför utfäster vi en belöning på 50000kr till den eller dom som kan komma med såna uppgifter att mordet klaras upp.”
http://frianyheter.wordpress.com/2010/01/04/original-gangsters-utfaster-beloning/

2 kommentarer:

  1. Det är bra , nu får polisen lite hjälp och hitta personen som dödat tjejen.
    Bästa är ju om det inte kommer upp i domstol! Kostar oss en massa pengar! Muhahaha

    SvaraRadera
  2. (Bästa är ju om det inte kommer upp i domstol! Kostar oss en massa pengar! Muhahaha

    DU ÄR EN DUM IDIOT SOM KAN SÄGA SÅDÄR
    Hoppas domstolen knullar upp hans liv vem det än var som gjorde det mot vår kära Nancy !
    Och du din torsk se till att tänka innan du skriver något sådant som om pengar är fucking värda något efter det som hänt !

    SvaraRadera