onsdag 29 juli 2009

Göteborgs tingsrätts beslut att lämna tillbaka en Rolexklocka och guldlänk till en medlem i Red & White Crew har överklagats till hovrätten.

Den 33-årige gängmedlemmen dömdes i fredags till fem och ett halvt års fängelse för bland annat grovt narkotikabrott.
Men tingsrätten ogillade åklagarens yrkande om att ta ifrån 33-åringens dyrbara klocka och halskedja i guld samt hans kontanter enligt den nya lag som gör det möjligt att ta ifrån yrkeskriminella deras tillhörigheter om det kan göras sannolikt att de tjänats ihop genom brottslig verksamhet.
http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=508355

GP har trots upprepade länkningar med rubriken "Undervisning av GP rörande utvidgat förverkande!" ändå inte förmått ta till sig den information rörande Utvidgat förverkande som Nättidningen Payback hänvisade till. GP gör det enkelt för sig. De publicerar just så mycket omkring lagen så att inte Svensson hemma i soffan skall reagera och sätta kaffet i vrångstrupen. För publicerar de så mycket att folk verkligen skulle börja begripa vilka rättsvidriga rättsakter staten infört skulle alla samhällets Svenssons faktiskt kunna vakna till och reagera. Inse vilka verktyg och instrument polis och regeringen i all tysthet, och i full symbios, både skaffat sig och lyckats införa utan den ringast protest från noblessen. Ja, folk skulle rentav kunna vakna upp, sätta sig in i ämnet och förstå att en hel kultur riskerar att utrotas mitt framför ögonen på dom. Om dom satte sig in i alla fakta bakom mc-förföljelsen... Om de exempelvis först läste: http://payback-name.blogspot.com/2009/07/undervisning-av-gp-rorande-utvidgat.html och därefter läste alla andra artiklar som berör bikervärlden:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar